www.grafischontwerpburo.nl

GOE

Roland1Grafisch Ontwerpburo Engelbracht (GOE) is een ervaren buro voor vormgeving. Van communicatieplan tot het concept voor een campagne, van ontwerp tot drukwerkbegeleiding, van website/shop tot app: wij maken een product dat naadloos aansluit op uw wensen.

GOE kiest altijd voor een projectmatige werkwijze en heldere communicatie. We voeren regelmatig overleg met u, zodat er steeds duidelijkheid is over het gezamenlijke einddoel en de manier waarop we daar samen invulling aan geven. Zo komt u achteraf niet voor onverwachte kosten te staan.

Grafisch ontwerp
GOE giet uw boodschap in de vorm die precies past bij de uitstraling van uw bedrijf of merk. Of het nu gaat om een website, digitale nieuwsbrief of app, wij weten precies hoe we digitale media het beste kunnen inzetten. Ook met het maken van gedrukte media zoals tijdschriften, jaarverslagen, boeken en folders weten wij wel raad. Omdat GOE veel ervaring heeft met zowel digitale als gedrukte media, kunnen we desgewenst een  totaalpakket bieden. Zo zijn al uw communicatie-uitingen perfect op elkaar afgestemd.

DTP
GOE is zeker ook in staat om ideeën van anderen op een goede manier verder vorm te geven. We kunnen voorstellen uitwerken tot een drukklaar geheel of een gelaagd bestand aanleveren waar webprogrammeurs direct mee aan de slag kunnen.
Voor het opmaken van magazines werken wij met WoodWing Enterprise. Redacteuren en vormgevers gebruiken dit redactionele systeem om tegelijkertijd aan onderdelen te werken van dezelfde publicatie.
De informatie uit deze publicatie is vervolgens heel eenvoudig te verzenden naar een website en andere digitale media.

Productiebegeleiding
In het hele proces van idee tot eindproduct houdt GOE altijd de vaart erin. Deadlines zijn heilig. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het eindproduct en blijven er daarom gedurende het hele proces bij betrokken. Op elk moment kunnen we u aangeven in welk stadium de realisatie is.

Apps
GOE ontwerpt en realiseert sinds enige tijd ook apps voor smartphones en tablets. De mogelijkheden van apps met hotspots, filmpjes, links, kaderverdiepingen en interactieve advertenties zijn eindeloos. We denken graag met u mee over wat apps voor uw bedrijf kunnen betekenen en bouwen ze vervolgens op maat.

Klik hier voor CV